Μαϊ
01

Πρωτομαγιά στο Αρκάδι

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ 1-5-2022

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δίπλα από τον περιβάλλοντα χώρο της μονής Αρκαδίου στο νομό Ρεθύμνου θα γιορτάσουμε την φετινή Πρωτομαγιά.

Η πορεία μας θα ξεκινήσει από το χωριό Αμνάτος (υψόμ.320μ). Αφού δούμε το χωριό, από ασφάλτινο δρόμο θα φθάσουμε δίπλα στα Καψαλιανά (υψόμ.260μ). Στη συνέχεια λίγο άσφαλτος και μετά χωματόδρομος θα φθάσουμε στο χωριό Πίκρη (υψόμ.170μ). Στη συνέχεια από χωματόδρομο θα μπούμε στο Αρκαδιώτικο φαράγγι και θα φθάσουμε στην τοποθεσία 'Αστυρακιά' με το παλιό μοναστήρι της Παναγίας (υψόμ.300μ). Μια πολύ ωραία τοποθεσία σε καταπράσινο τοπίο.

Στην συνέχεια από χωματόδρομο θα ανηφορίσουμε και συνεχίζουμε πάλι σε χωματόδρομο και στο τέλος λίγο μονοπάτι και φθάνουμε στην μονή Αρκαδίου (υψόμ.500μ).Αφού επισκεφθούμε την μονή, θα προχωρήσουμε 500 μέτρα πιο πέρα σε ωραίο χώρο, όπου ο σύλλογος θα προσφέρει δωρεάν στα μέλη του μενού.

Όσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας όση ώρα επιθυμούν επίσκεψη στην μονή Αρκαδίου και βόλτα στην περιοχή γύρω από αυτήν.Όλοι μαζί μετά το πέρας της πεζοπορίας θα γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά.

Ω.Π.  4  Β.Δ. 1

Αναχώρηση: 08:00

Αρχηγός: Δ.Σ.

Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση πρέπει να ξέρουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων.Για αυτό όσοι είναι σίγουροι ας έχουμε την συμμετοχή μέχρι Πέμπτη βράδυ 28-4-2022 στο τηλέφωνο του γραφείου.Όσοι τώρα αποφασίσουν την Παρασκευή 29-4-2022 μπορούν να δηλώσουν και αυτοί για να ξέρουμε το Σάββατο τι θα αγοράσουμε.

Για την πανδημία θα εφαρμοστεί ότι ισχύει.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου  31 Β (Στοά Γιαλεράκη)

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Youtube channel