Ιουν
27

Καλαμάκι - Αφραθιάς - Κόκκινος Πύργος - Αγία Γαλήνη

ΚΑΛΑΜΑΚΙ-ΑΦΡΑΘΙΑΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ-ΑΓ.ΓΑΛΗΝΗ 27-6-2021

ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Η πορεία μας θα ξεκινήσει από την παραλία στο Καλαμάκι. Θα προχωρήσουμε πάνω στην άμμο και σε λίγο θα κάνουμε δεξιά και θα παρακάμψουμε το παραλιακό μέτωπο για να περάσουμε από την τοποθεσία 'Αφραθιάς' όπου υπάρχει μικρό δασάκι με φοίνικες. Στη συνέχεια από λίγο χωματόδρομο θα ξαναβρεθούμε στην παραλία όπου εδώ υπάρχει και καφετέρια για νερό η αναψυκτικό.

Συνεχίζουμε δίπλα στο κύμα (περπάτημα πάνω σε άμμο) και περνάμε το παραλιακό μέτωπο του αεροδρομίου του Τυμπακίου και φθάνουμε στο λιμανάκι του Κόκκινου Πύργου. Θα περπατήσουμε λίγο δρόμο και τελειώνοντας το λιμανάκι θα ξαναμπούμε σε αμμώδες και με βοτσαλάκια έδαφος. Ακριβώς εδώ υπάρχει και ταβέρνα για νερό η καφέ η και για ένα μπάνιο.Στην συνέχεια πορεία δίπλα στο κύμα. Όποιος επιθυμεί πάνω στην άμμο και όποιος επιθυμεί πάνω στο βότσαλο, μέχρι τον τερματισμό μας στην Αγ.Γαλήνη.

Εδώ θα υπάρχει αρκετός χρόνος για μπάνιο και φαγητό.

Η πορεία είναι για όλες και όλους.

Ω.Π. 3:30 Β.Δ. 1

Όποιος επιθυμεί μπορεί να περπατήσει μόνο το πρώτο μέρος, (δηλαδή από το Καλαμάκι μέχρι τον Κόκκινο Πύργο), η μόνο το δεύτερο, (από τον Κόκκινο Πύργο μέχρι την Αγ.Γαλήνη).

Αναχώρηση: 08:00

Αρχηγός: Φουντουλάκης Χάρης τηλ: 6977431796

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Youtube channel