Σεπ
13

Μονή Καθολικού - Σταυρός

ΜΟΝΗ ΤΖΑΓΚΑΡΟΛΩΝ-ΜΟΝΗ ΓΟΥΒΕΡΝΕΤΟΥ-ΜΟΝΗ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΣ 13-9-2020 (ΦΩΤΟ ΕΔΩ)

 

Στο Ακρωτήρι Μελέχας στο νομό Χανίων θα περπατήσουμε την Κυριακή στις 13-9-2020 και πιο συγκεκριμένα στα Αρκουδοβούνια.

Θα επισκεφθούμε πρώτα την Ενετική Μονή Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων.Στη συνέχεια με το λεωφορείο θα μεταβούμε στη Μονή Παναγίας των Αγγέλων Γουβερνέτου. Απο εδώ θα ξεκινήσει η πορεία μας και από πετρόκτιστο μονοπάτι θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Παναγίας της Αρκουδιώτισσας.Στη συνέχεια από κλιμακωτό λαξευτό καλντερίμι θα κατηφορίσουμε και θα φθάσουμε στη Μονή Καθολικού μέσα στο φαράγγι του Αυλακίου.Για όλα αυτά θα υπάρχει ενημέρωση από τον αρχηγό μας για εμπλουτισμό των γνώσεών μας.Στην συνέχεια περπατάμε μέχρι την παραλία που δημιουργεί ένα μικρό φιόρδ και επιστρέφουμε πάλι στη Μονή Καθολικού και συνεχίζουμε με δυτική πορεία μέσα στο φαράγγι και στην συνέχεια σε ανοικτό πεδίο. Στην συνέχεια από χωματόδρομο θα τερματίσουμε στην παραλία Σταυρός.Εδώ όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους και υπάρχει και καφετέρια για ποτό.Για φαγητό θα δούμε που βολεύει και θα ενημερωθούμε.

Ω.Π. 4:30 Β.Δ. 1

Όσοι επιθυμούν μπορούν να περπατήσουν από την αρχή (δηλαδή από την Μονή Γουβερνέτου) μέχρι την Μονή Καθολικού και να ξαναγυρίσουν πίσω στην Μονή Γουβερνέτου, όπου θα είναι το λεωφορείο και να έρθουν στην συνέχεια στην παραλία του Σταυρού.Αυτό μαζί με τις στάσεις και τις ενημερώσεις θα είναι περίπου ένα δίωρο.

Ενημερώνουμε ότι φοράμε πάντα μάσκα μέσα στο λεωφορείο και λαμβάνουμε τα μέτρα για την προσωπική μας υγεία και για των συναδέλφων μας.

Αρχηγός: Κριτσωτάκης Γιώργος τηλ: 6944865906

Αναχώρηση: 07:30

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Youtube channel