Ιουλ
05

Αγόροι - Αμυγδαλίδια - Μίλατος

ΑΓΟΡΟΙ-ΑΜΥΓΔΑΛΙΔΙΑ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΙΛΑΤΟΥ-ΜΙΛΑΤΟΣ 5-7-2020

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Στο Μεραμβέλλο του ν.Λασιθίου θα περπατήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 5-7-2020.

Η πορεία μας θα ξεκινήσει λίγο πριν από τον οικισμό 'Αγόροι' (υψόμ.240μ), που βρίσκεται βόρεια από το χωριό Λατσίδα.Στην αρχή δίπλα και μέσα από υπολείμματα πετρόκτιστου μονοπατιού και στην συνέχεια από δρόμο, θα φθάσουμε στον οικισμό 'Αγόροι'(υψόμ.260μ). Στην συνέχεια από χωματόδρομο θα περάσουμε από την περιοχή 'Αμυγδαλίδια'(υψόμ.240μ) και θα κατηφορίσουμε μέσα στο φαράγγι όπου θα συναντήσουμε το 'Σπήλαιο Μιλάτου' (υψόμ.150μ). Όπως θα κινούμαστε στην κοίτη του φαραγγιού με βόρεια κατεύθυνση,κάποια στιγμή θα παρακάμψουμε την κοίτη και θα κάνουμε ένα μικρό ανέβασμα και θα βρεθούμε μέσα στο σπήλαιο.Εδώ από τον αρχηγό θα ενημερωθούμε για την ιστορία του.

Στην συνέχεια σε συνδιασμό μονοπάτι με δρόμο και στο τέλος σε κοίτη ξεροπόταμου, θα κατηφορίσουμε για την παραλία της Μιλάτου.

Ω.Π. 3:30 Β.Δ. 1

Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μόνο τις δύο(2) πρώτες ώρες μέχρι το σπήλαιο και στην συνέχεια με το λεωφορείο μας για την παραλία της Μιλάτου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μόνο το δεύτερο μισό της πορείας.Δηλαδή από το σπήλαιο μέχρι την παραλία.

Όσοι επιθυμούν να μην περπατήσουν καθόλου, μπορούν με το λεωφορείο να έρθουν για επίσκεψη μόνο στο σπήλαιο,όπου όλοι μαζί θα έχουμε την ενημέρωσή μας.

Από την παραλία της Μιλάτου, με το λεωφορείο θα μεταβούμε στην παραλία 'Ποταμός', δίπλα από τις αρχαιότητες των Μαλλίων, για μπάνιο και φαγητό όποιος επιθυμεί σε ταβέρνα δίπλα στην παραλία.

Συνεχίζουμε να παίρνουμε τα μέτρα προστασίας της υγείας μας.

Ενημερώνουμε ξανά ότι μέσα στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας προσώπου.

Αρχηγός: Αλέξης Εμμανουήλ τηλ:6942-289098

Αναχώρηση: 08:00

 

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Photo Albums Youtube channel