Ιουν
21

Οδηγήτρια - Αγιοφάραγγο - Καλά Λιμάνια

Μ.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ-ΑΓΙΟΦΑΡΑΓΓΟ-ΚΑΛΟΙ ΛΙΜΕΝΕΣ 21-6-2020

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Η πορεία μας θα ξεκινήσει από την μονή Οδηγήτριας (υψόμ.240μ), που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού Ηρακλείου.Αφού επισκεφθούμε την μονή και ακούσουμε την ιστορία της από τον αρχηγό μας,θα ξεκινήσει η πορεία.Θα περπατήσουμε σε πολύ καλό χωματόδρομο για περίπου 6χλμ και στην συνέχεια μέσα στο ωραίο και πράσινο μονοπάτι του φαραγγιού με τα ενδιαφέροντα σημεία για 1,5χλμ και θα φθάσουμε στην παραλία 'Αγιοφάραγγο' για μπάνιο.

Εδώ θα έχουμε αρκετό χρόνο και για φαγητό, που θα κρατάμε στα σακκίδιά μας, διότι στο τέλος της πορεία μας το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει ταβέρνα.

Στην συνέχεια από μονοπάτι περίπου 1,5χλμ και χωματόδρομο άλλο τόσο, θα τερματίσουμε στους Καλούς Λιμένες.Η πορεία είναι για όλες και όλους.

Επίσης ο κάθε ένας ξέρει τις ανάγκες του οργανισμού του σε νερό,αλλά την καλοκαιρινή περίοδο οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, οπότε μην παραλείψουμε να έχουμε επιπλέον ποσότητα η οποία σίγουρα θα μας είναι απαραίτητη.

Ω.Π. 4 Β.Δ. 1

Ενημερώνουμε για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, για όλη την διάρκεια που θα βρισκόμαστε μέσα στο λεωφορείο (το οποίο θα έχει απολυμανθεί).Επίσης καλό θα είναι να κρατάμε στο σακκίδιό μας και ένα μικρό μπουκαλάκι αλκοολούχο αντισηπτικό.

Όπως αντιλαμβανόμαστε θα τηρήσουμε με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας της υγείας μας,όπως θα ανακοινώνονται από τα υπεύθυνα όργανα της πολιτείας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του γραφείου(το οποίο ανοίγει στις 15/6/2020 όπως έχουμε ενημερωθεί) και στον αρχηγό.

Αρχηγός: Φουντουλάκης Χάρης τηλ:6977431796

Αναχώρηση: 07:30

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Youtube channel