Ιουν
28

Φαράγγι Ρίχτη

ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΙΧΤΗ 28-6-2020

ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Το καταπράσινο και πανέμορφο φαράγγι του Ρίχτη στο ν.Λασιθίου,θα περπατήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 28-6-2020. Είναι η δεύτερη έξοδός μας μετά την λήξη της καραντίνας, όπως είχαμε ανακοινώσει στις 28-5-2020.

Η πορεία μας θα ξεκινήσει λίγο μετά το χωριό Εξω Μουλιανά (υψόμ.370μ). Στην αρχή λίγο δρόμος και φθάνουμε στην πετρόκτιστη γέφυρα ΄Λαχανά'.Από εδώ αρχίζει το κυρίως μέρος του φαραγγιού μέσα σε καταπράσινο τοπίο.Θα περάσουμε παλιό νερόμυλο,βράχια με λιμνούλες και θα φθάσουμε στον καταρράκτη.Όποιος επιθυμεί μπορεί να κολυμπήσει και στη λιμνούλα του.Στην συνέχεια θα προχωρήσουμε και θα τερματίσουμε στην παραλία του Ρίχτη.Εδώ ο αρχηγός θα δώσει τον ανάλογο χρόνο για μπάνιο και φαγητό.Φαγητό θα έχουμε μαζί μας γιατί δεν θα έχουμε ταβέρνα μετά το πέρας της πεζοπορίας μας.

Ενημερώνουμε τα μέλη, ότι ο σύλλογος θα έχει μέσον μεταφοράς,το οποίο θα παραλάβει από το σημείο εκκίνησης και τα φαγητά μας και την μισή ποσότητα του νερού που θα χρειαστούμε για μεταφορά στην παραλία.

Μετά το πέρας του μπάνιου, του φαγητού, και της ξεκούρασης στην παραλία, θα έχουμε δύο επιλογές.

Όσοι επιθυμούν θα περπατήσουν το φαράγγι προς τα πίσω μέχρι το σημείο εκκίνησης.

Όσοι δεν επιθυμούν, θα μεταφερθούν με το μέσον του συλλόγου από δρόμο στο χωριό Εξω Μουλιανά.Αυτή η ομάδα θα μπορεί να καθίσει και περισσότερο χρόνο στην παραλία.

Ω.Π. 3+3 Β.Δ. 1

Αυτοί που δεν θα περπατήσουν την επιστροφή,το δεύτερο τρίωρο όπως είναι κατανοητό δεν θα το κάνουν.

Ενημερώνουμε ότι το λεωφορείο θα έχει απολυμανθεί και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική μέσα σε αυτό.

Θα έχουμε αλκοολούχο αντισηπτικό για τα χέρια μας και στην ίδια θέση που θα καθίσουμε κατά την άφιξή μας στο σημείο εκκίνησης,στην ίδια θα καθίσουμε και στην επιστροφή μας στο Ηράκλειο.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τα ισχύοντα μέτρα, και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια της υγείας μας,θα συμπεριφερόμαστε αναλόγως.

Αρχηγός: Καμπανός Γιώργος τηλ:6947604748

Αναχώρηση: 07:30

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου  31 Β (Στοά Γιαλεράκη)

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Youtube channel