Οκτ
07

Φαράγγι Πατσού

ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΑΤΣΟΥ  7-10-2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Μια καταπληκτική εκδρομή-πεζοπορία διοργανώνει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 7-10-2018 στο νομό Ρεθύμνου.

Θα επισκεφθούμε την περιοχή του Αμαρίου και το άγριας ομορφιάς σε συνδιασμό με το καταπράσινο περιβάλλον φαράγγι Πατσού ή Αγ.Αντωνίου, λόγω του ομώνυμου σπηλαιώδη ναού που στην αρχαιότητα ήταν λατρευτικό σπήλαιο αφιερωμένο στον Κραναίο Ερμή.

Η πεζοπορία είναι για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους ,αρχάριους και μη,διότι υπάρχει η δυνατότητα μέχρι όπου θέλει ο κάθε ένας να περπατήσει και να επιστρέψει στην αρχή, αφού το φαράγγι θα γίνει εμπρός-πίσω.

Θα περπατήσουμε όλοι μαζί μέχρι το σπηλαιώδη ναό του Αγ.Αντωνίου και θα προχωρήσουμε βγαίνοντας έξω και πάνω από το φαράγγι προς το παρατηρητήριο πουλιιών και το σπήλαιο 'Φουρναρέ'.Θα κατηφορίσουμε στην συνέχεια και θα μπούμε στην κοίτη του φαραγγιού. Εδώ μπορούν να επιστρέψουν προς τα πίσω όσοι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, διότι μετά το φαράγγι έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας παραπάνω, λόγω των βράχινων περασμάτων που έχει στην πορεία του.Οι υπόλοιποι συνεχίζουν μέχρι το τέλος του και επιστρέφουν πάλι από τα ίδια στην αρχή, για φαγητό στην ωραία ταβέρνα που υπάρχει.

Ω.Π. 4 Β.Δ. 1(στα βράχινα περάσματα 1+)

Αρχηγός:Σφακιανάκη Χρυσή τηλ:6946643937

Αναχώρηση: 08:00

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Photo Albums Youtube channel