Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού

Μετά από επιστολή στον σύλλογό μας από το 'Χαμόγελο του Παιδιού', για την ανάγκη που έχει προκύψει για βασικά είδη διατροφής και είδη πρώτης ανάγκης,ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου δείχνοντας πάντα το κοινωνικό του πρόσωπο θα ανταποκριθεί σ' αυτό το κάλεσμα βοήθειας.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους μας εάν επιθυμούν κάποιοι ατομικά,μπορούν να προσκομίσουν στα γραφεία του συλλόγου προϊόντα μακράς διάρκειας για βασικές ελλείψεις των παιδιών,κάθε βράδυ από τις 19:00-21:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής,και μέχρι στις 23-7-2018 ημέρα Δευτέρα.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ:Ζημαρικά-Γάλα-Λάδι-'Οσπρια-Ρύζι-Σάλτσα ντομάτας
ΕΙΔΗ ΠΡΩ'Ι'ΝΟΥ:Μέλι-Κακάο-Φρυγανιές-Μπισκότα-Δημητριακά-Κρουασάν........
Βρεφικές κρέμες-Βρεφικό γάλα
ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:Πάνες-Μωρομάντηλα-Κρέμες συγκάματος-Σαμπουάν-Αφρόλουτρα......
ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:Καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης-Απορυπαντικά πλυντηρίου ρούχων-πιάτων,
χλωρίνη....
ΧΑΡΤΙΚΑ:Χαρτί υγείας-χαρτί κουζίνας-χαρτοπετσέτες
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

...οι πιο πρόσφατες πορείες μας

Ιουλ
15

Κρότος - Τράχουλας - Λέντας

ΚΡΟΤΟΣ-ΤΡΑΧΟΥΛΑΣ-ΛΕΝΤΑΣ 15-7-2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα νότια του ν.Ηρακλείου θα περπατήσει και θα κολυμπήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 15-7-2018.
Η πορεία μας θα ξεκινήσει από το χωριό Κρότος (υψόμ.450μ) στα νότια των Αστερουσίων.
Από χωματόδρομο και με θέα πάντα το νότιο Κρητικό θα κατηφορίσουμε για την παραλία του Τράχουλα, αφού πρώτα κάνουμε μια στάση στο σπηλαιώδη ξωκλήσι της Παναγίας στην Βήθανο, με την απέραντη θέα στα νότια παράλια της περιοχής.

Μετά το μπάνιο μας στο Τράχουλα, θα ανέβουμε λίγο προς τα πάνω, περνώντας από το μικρό κομμάτι, αλλά πανέμορφο του φαραγγιού του Τράχουλα (ή Πηδημάτου) για να φθάσουμε στο χωματόδρομο.

Σε συνδυασμό χωματόδρομου με μονοπάτι θα περάσουμε από τις παραλίες Λούτρα, Πετράκη και θα τερματίσουμε στον Λέντα για ξανά μπάνιο όποιος επιθυμεί και φαγητό.
Ω.Π. 4:30 Β.Δ. 1
Όσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν, μπορούν με το λεωφορείο να μεταβούν αμέσως στον Λέντα για μπάνιο, ή ότι άλλο επιθυμούν και να περιμένουν την υπόλοιπη ομάδα για συνάντηση και επιστροφή στο Ηράκλειο.
Επίσης εάν κάποιοι δεν επιθυμούν να κολυμπήσουν στην παραλία του Τράχουλα (Ψιλή Άμμος), μπορούν πρίν την παραλία από τον χωματόδρομο να προχωρήσουν για τον Λέντα.

Ω.Π. 4:30 Β.Δ. 1
Αρχηγός: Ζαχαράκης Γιώργος 6977594308
Αναχ: 08:00

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Photo Albums Youtube channel