Στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού

Μετά από επιστολή στον σύλλογό μας από το 'Χαμόγελο του Παιδιού', για την ανάγκη που έχει προκύψει για βασικά είδη διατροφής και είδη πρώτης ανάγκης,ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου δείχνοντας πάντα το κοινωνικό του πρόσωπο θα ανταποκριθεί σ' αυτό το κάλεσμα βοήθειας.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους μας εάν επιθυμούν κάποιοι ατομικά,μπορούν να προσκομίσουν στα γραφεία του συλλόγου προϊόντα μακράς διάρκειας για βασικές ελλείψεις των παιδιών,κάθε βράδυ από τις 19:00-21:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής,και μέχρι στις 23-7-2018 ημέρα Δευτέρα.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ:Ζημαρικά-Γάλα-Λάδι-'Οσπρια-Ρύζι-Σάλτσα ντομάτας
ΕΙΔΗ ΠΡΩ'Ι'ΝΟΥ:Μέλι-Κακάο-Φρυγανιές-Μπισκότα-Δημητριακά-Κρουασάν........
Βρεφικές κρέμες-Βρεφικό γάλα
ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ:Πάνες-Μωρομάντηλα-Κρέμες συγκάματος-Σαμπουάν-Αφρόλουτρα......
ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:Καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης-Απορυπαντικά πλυντηρίου ρούχων-πιάτων,
χλωρίνη....
ΧΑΡΤΙΚΑ:Χαρτί υγείας-χαρτί κουζίνας-χαρτοπετσέτες
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

...οι πιο πρόσφατες πορείες μας

Φεβ
11

Λατσίδα - Δρήρος - Φουρνή

ΛΑΤΣΙΔΑ-ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΡΧΑΙΑ ΔΡΗΡΟΣ-Μ.ΚΕΡΑΜΟΥ-ΦΟΥΡΝΗ 11-2-2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Στο Ν.Λασιθίου θα περπατήσουμε την Κυριακή στις 11-2-2018. Μία ωραία πορεία με ενδιαφέροντα ιστορικά και αρχαιολογικά στοιχεία και με απέραντη θέα στην επαρχία Μεραμβέλλου. Η πορεία μας θα ξεκινήσει λίγο έξω από το χωριό Λατσίδα (υψόμ.230μ).

Στην αρχή από χωματόδρομο και στην συνέχεια από μονοπάτι θα ανηφορίσουμε για την κορυφή του Τιμίου Σταυρού (υψόμ.793μ), που βρίσκεται απέναντι και βόρεια από την Νεάπολη. Στην συνέχεια με κατηφορική πορεία σε ελεύθερο πεδίο και μονοπάτι, θα περάσουμε στον απέναντι ανατολικό λόφο και θα επισκεφθούμε την αρχαία Δρήρο (υψόμ.470μ).

Στη συνέχεια από χωματόδρομο θα περάσουμε απο την μονή Κεράμου (υψόμ.400μ) και θα καταλήξουμε στη Φουρνή (υψόμ.310μ). Στο χωριό υπάρχει ωραία παραδοσιακή ταβέρνα για φαγητό όσοι επιθυμούν.

Θα υπάρχει η δυνατότητα την τελευταία ώρα της πορείας όσοι επιθυμούν, να μην την περπατήσουν, αλλά να μεταβούν με το λεωφορείο στην Φουρνή.

Ω.Π.5 Β.Δ.1+
Αρχηγός: Κοντάκης Στέλιος τηλ: 6946195900
Αναχώρηση: 08:00

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Photo Albums Youtube channel