Σεπ
24

Σφακιά

Α. ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΣΚΥΦΟΥ-Φ.ΙΜΠΡΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΛΟ
Β.ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΝΙΑΤΟ-ΤΡΙΚΟΥΚΙΑ-ΚΑΛΟΙ ΛΑΚΚΟΙ-ΜΟΥΡΙ-Χ.ΣΦΑΚΙΩΝ 24-9-2017

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Φ. ΙΜΠΡΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΙΑΤΟ - ΜΟΥΡΙ - ΣΦΑΚΙΑ

Στον Ν.Χανίων και στην πανέμορφη περιοχή των Σφακίων θα περπατήσει ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Ηρακλείου την Κυριακή στις 24-9-2017.

Α' ΟΜΑΔΑ:ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΣΚΥΦΟΥ-ΦΑΡΑΓΓΙ ΙΜΠΡΟΥ-ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΛΟ
Το πανέμορφο και πανεύκολο φαράγγι της Ίμπρου, για μικρούς και μεγάλους, θα περπατήσει η Α' Ομάδα. Ξεκίνημα λίγο μετά το χωριό Ίμπρος(υψόμ.750μ). Πέρασμα του μικρού αλλά πανέμορφου φαραγγιού και κατάληξη στο χωριό Κομιτάδες(υψόμ.150μ).
Ω.Π. 2:30 Β.Δ. 1
Στην συνέχεια με το λεωφορείο για την παραλία του Φραγκοκάστελλου για μπάνιο.Στην συνέχεια πάλι με το λεωφορείο για την Χώρα Σφακίων για συνάντηση με την Β' Ομάδα.


Β' ΟΜΑΔΑ:ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΝΙΑΤΟ-ΤΡΙΚΟΥΚΙΑ-ΚΑΛΟΙ ΛΑΚΚΟΙ-ΣΚΑΦΙΔΑΚΙΑ-ΜΟΥΡΙ-Χ.ΣΦΑΚΙΩΝ

Η Β' Ομάδα από το οροπέδιο Ασκύφου και συγκεκριμμένα από το χωριό Αμμουδάρι, θα μεταφερθεί με αγροτικό αυτοκίνητο μέχρι το οροπέδιο Νιάτο (υψόμ.1220μ).

Από εδώ θα ξεκινήσει η πορεία και στην αρχή από μονοπάτι μέχρι την τοποθεσία Τρικουκιά και στην συνέχεια από χωματόδρομο μέχρι τους Καλούς Λάκκους.Θα συνεχίσουμε πάντα μέσα σε πεύκα και από πετρόκτιστο μονοπάτι θα φθάσουμε στην τοποθεσία Σκαφιδάκια.Στην συνέχεια σε συνδιασμό μονοπάτι και χωματόδρομο, θα φθάσουμε στο εγκαταλελλημένο χωριό Μουρί.Συνεχίζουμε με θέα όλο το νότιο Κρητικό και από μονοπάτι θα καταλήξουμε στην Χώρα Σφακίων για συνάντηση με την Α' Ομάδα.Αν ο χρόνος το επιτρέπει καθόμαστε και στην Χώρα Σφακίων για καφέ η ότι επιθυμεί ο κάθε ένας.
Ω.Π. 6 Β.Δ. 2
Αρχηγός:Ζαχαράκης Γιώργος 6977594308
Αναχώρηση: 07:00

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Photo Albums Youtube channel