Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την διακοπή των δραστηριοτήτων μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και λαμβάνοντας υπ' όψιν τις εξελίξεις που οδεύουν προς μία κανονικότητα,με τους όρους της ασφάλειας και της σωματικής υγιεινής και σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων,ανακοινώνουμε τα εξής:
Το γραφείο του συλλόγου θα ανοίξει στις 15/6/2020 ημέρα Δευτέρα.
Θα ανακοινωθούν για αρχή δύο πεζοπορικές εξορμήσεις.
Ημερομηνία έναρξης πεζοπορικών εξορμήσεων ορίζεται η 21/6/2020 με πρώτη εξόρμηση την Μονή Οδηγήτριας-Αγιοφάραγγο-Καλοί Λιμένες.
Δεύτερη πεζοπορική εξόρμηση στις 28/6/2020 με το Εξω Μουλιανά-Φαράγγι Ρίχτη.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στο λεωφορείο μέσα(το οποίο θα έχει απολυμανθεί) είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και καλό θα είναι η κάθε μία και κάθε ένας από τους συμμετέχοντες να έχουν στο σακκίδιό τους και ένα μικρό μπουκαλάκι με αλκοολούχο αντισηπτικό.
Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τα ισχύοντα μέτρα και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια της υγείας μας,θα συμπεριφερόμαστε αναλόγως.
Περισσότερες λεπτομέρειες τις ώρες λειτουργίας του γραφείου,τους εκάστοτε αρχηγούς και από τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

Να είστε όλοι εν υγεία.
Καλή αντάμωση.

Από το Δ.Σ.

...οι πιο πρόσφατες πορείες μας

Facebook

Επειδή πολλά μέλη μας, μας έχουν παραπονεθεί ότι δεν βλέπουν τις ανακοινώσεις της σελίδας μας στο Facebook, ενημερώνουμε ότι αυτό έχει να κάνει με τη ρύθμιση του λογαριασμού τους. Για να λυθεί το πρόβλημα, σας προτείνουμε να κάνετε τα εξής βήματα.

1. Να μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook και να πατήσετε Μου Αρέσει (ή Like), αν δεν το έχετε κάνει ήδη

2. Για να εμφανίζονται οι ανακοινώσεις μας πρώτες στο προφίλ σας, πατήσετε το μικρό βελάκι μέσα στο κουμπί Μου αρέσει (ή Liked) και στη συνέχεια επιλέξετε την επιλογή "Δείτε πρώτα (ή See First)". Έτσι δε θα χάνετε τις δημοσιεύσεις μας.

...βρείτε μας!

Γραφείο ΦΥ.Σ.Η.

Πλατεία Κορνάρου 46, 1ος όροφος

Τηλ 2810-224667 (19:00-21:00)

...είμαστε και αλλού!

Facebook Photo Albums Youtube channel